Nieuws seizoen 2014 en eerder

De inschrijving is gesloten!

Voor jeugdleden van onze IJsclub

Gratis schaatsen in Thialf
Dinsdag 25 februari 2014
14:00 uur tot ongeveer 15:30 uur

Dit jaar hebben wij geen natuurijs gehad en daarom biedt IJsclub Vooruitgang, jullie aan om gratis te gaan schaatsen in IJsstadion Thialf te Heerenveen.

Voor jongens en meisjes waarvan de ouders lid zijn en in groep 3 t/m 8 zitten van de basisschool.

Na lekker te hebben geschaatst, gaan we die middag afsluiten in ´t Stèckie voor een traktatie.
Heb je belangstelling geef je dan op voor 17 februari 2014 via deze mail. IJsclubsteggerda@gmail.com

Graag naam kind doorgeven en in welke groep hij of zij zit.
Ouders die mee kunnen voor vervoer, geef dit ook aan in de mail.
Zodra wij alle gegevens hebben, mailen wij u het tijdstip en locatie voor verzamelen en welke ouders mee gaan rijden.

Zorg voor goed geslepen schaatsen, want het ijs van Thialf is anders dan natuurijs!
Handschoenen verplicht!!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur IJsclub Vooruitgang

flyer schaatsen met ijsclub naar Thialf .pdf

15 januari 2013
hadden wij in Steggerda de primeur " Kortebaan wedstrijd voor Heren"

Winnaar Jesper Hospes

Voor video van deze wedstrijd (zie hieronder).

Leden van Verdienste vergadering BvIJ 22 november 2011
  Naam Plaats IJsclub
dhr. Johannes Mulder Lollum Lollum-Waaxens
dhr. Sjoerd Dirk Bijma Lollum Lollum-Waaxens
dhr. Eize Sloot Steggerda IJsver Vooruitgang

IJsclub Steggerda legt eigen waterbron aan

Geplaatst op vrijdag 26 september 2008

Van links naar rechts: ijsclubbestuurders Gerard Kranendonk, Roelie Bosma en Eise Sloot en boormeester Rienk Bosma. (Foto‘s: Lenus van der Broek)

STEGGERDA De IJsclub Vooruitgang uit Steggerda heeft een nieuwe waterbron aangelegd voor het onder water zetten van de ijsbaan. Voorheen werd het water gepompt uit een bron van de voormalige melkfabriek.